Kipgoulash met rijst
2014-07-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 50m
Kipgoulash met rijst. Lekker een keer wat anders.
Ingredienten
• 0,75 dl bouillon
• ¼ mespunt(jes) karwijzaad
• 100 gram kipfilet
• ¾ theelepel paprikapoeder
• Peper
• ½ rode paprika’s
• ¼ blik tomatenpuree (klein blikje)
• ¼ ui
• Zout
Bereidingswijze
Knip de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met zout en peper. Bak deze bruin en fruit de ui even kort mee. Voeg toe: tomatenpuree, paprikapoeder, paprika in stukjes, bouillon en de karwijzaad. Stoof dit geheel in ongeveer 45 min. gaar. Serveer dit met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.