Kipfilet met prei en champignons
2014-05-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kipfilet gemarineerd in sambal oelek, knoflook en sojasaus, gebakken met een uitje, prei en champignons. Heerlijk met rijst en een salade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• ½ prei
• ½ doosje champignons
• 1 ui
• Pancoating (webshop)
• 1 teentje knoflook
• Sambal oelek
• Sojasaus
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in stukjes en doe deze in een schaal met een marinade van sambal oelek, knoflook en sojasaus en laat (minimaal) een kwartiertje intrekken. Snij de champignons, prei en de ui klein. Smoor de uien in de pancoating, als ze glazig zijn voeg dan de gemarineerde kipfilet toe. Voeg de champignons en de prei toe als de kip bijna gaar is. Laat het geheel een beetje smoren tot het vlees en de groenten gaar zijn.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.