Kip – spies
2014-05-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Heerlijk spiesje van kip, champignons, paprika en ui. Lekker met gebakken aardappelen en een salade van ijsbergsla met komkommer en tomaat.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• 1 ui
• 1 paprika
• Champignons
• Kipkruiden
Bereidingswijze
De kipfilet in blokjes snijden en bestrooien met kipkruiden. De paprika en ui in grove stukken snijden. Champignons schoonmaken. Schuif de kip, paprika, champignons en ui om en om aan een spies (of satéprikker) Bak deze spiesjes in ongeveer 15 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 200ºC.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.