Kip in rode saus
2014-05-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kip in rode saus van sambal oelek, bouillon, tomatenpuree, Stevia, knoflookpoeder en sojasaus. Heerlijk met pasta of rijst en salade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• 1 ui
• 1 blikje tomatenpuree
• Pancoating (webshop)
• ½ eetlepel Stevia zoetstof (webshop)
• 1 eetlepel sojasaus
• ½ theelepel knoflookpoeder
• ½ theelepel sambal oelek
• ¼ bouillonblokje
• Water
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in stukjes. Bak deze in de pancoating bruin met de sojasaus, ui, zoetstof, knoflook en sambal. Voeg daarna de tomatenpuree, het bouillonblokje en water toe en laat dit op een kleine pit ca. 20 minuten zachtjes koken. Serveer hier rijst of pasta met ijsbergsla bij.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.