Kip-paksoi
2014-05-20- Keuken:Chinees
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kipfilet met paksoi (Kip-paksoi), paprika, champignons, pepertje, knoflook, taugé en sojasaus. Lekker met volkorenrijst en een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• Pancoating (webshop)
• 100 gram champignons
• 1 rode paprika
• ½ struik paksoi
• 100 gram taugé
• ½ Spaanse peper
• ¾ teentje knoflook
• Peper
• Zout
• Sojasaus
Bereidingswijze
De kipfilet in stukjes snijden en deze snel dichtschroeien in een wok met een beetje pancoating. Snij de paksoi en de paprika in reepjes. Verwijder het zaad uit de peper en snij deze in kleine stukjes. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Hou de warmtebron hoog en voeg de groenten bij het vlees. Pers de knoflook en doe deze erbij. Roer goed zodat de groenten goed gebakken worden. Breng op smaak met peper, zout en sojasaus. Voeg op het laatst de taugé toe.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.