Kip met champignons in roomsaus
2014-05-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kip met champignons in roomsaus, heerlijk met tagliatelle of rijst en gewokte spinazie of een frisse salade met kesbeke dressing.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• Pancoating (webshop)
• 1 doosje champignons
• 1 ui
• Klein steeltje prei of bosui
• Magere melk
• Juspoeder
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Snij de kipfilet en champignons in blokjes. Bak de kipfilet aan in de pancoating. Voeg vervolgens de gesneden champignons, ui en prei/ of bosui toe, bak dit even goed. Voeg wat magere melk toe en wat juspoeder om de saus te binden. Voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met tagliatelle en spinazie of rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.