Kip curry met spitskool
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kip curry met spitskool, tomaat en ui. Heerlijk met zilvervliesrijst of volkorenpasta en een frisse komkommersalade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• ½ spitskool
• 1 ui
• 1 vleestomaat
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel hot curry poeder
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Pan insprayen met pancoating, ui fijnsnijden en even aanbakken. Tomaat in partjes snijden en samen met de currypoeder toevoegen aan de ui. Goed roeren, deksel op de pan en ca. 5 minuten op een matig vuur laten smoren. Kip in blokjes snijden en goed door het currymengsel roeren, deksel op de pan en laten smoren totdat de kip gaar is. Spitskool fijnsnijden, de helft boven op het kipmengsel leggen en laten smoren totdat de kool geslonken is. Herhaal dit met de rest van de kool. Op smaak brengen met zout en peper en serveren met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Jeannette Op 25 maart 2015
begonnen met lijnen en op zoek naar lekkere groente en kipgerechten. deze is een blijvertje, heerlijk!