Kip in ananasssaus
2014-07-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Ingredienten
• ½ blik ananas op eigen sap
• Kerriepoeder
• 100 gram kipfilet
• Kipkruiden
• ½ ui
Bereidingswijze
Bak de kipfilet bestrooid met kipkruiden bruin. Bak de ui mee met wat kerriepoeder. Pureer de ananas met wat sap en doe dit bij het kipmengsel. Stoof dit in ongeveer 20 min. gaar. Serveer de kip met rijst en eventueel met wat roer-gebakken spitskool met wat sojasaus en zoetstof.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.