Kalkoenschnitzel met prei en gember
2014-09-05- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Kalkoenschnitzel met prei en gember
Ingredienten
• 32,50 ml campina kookroom light
• ½ gembersnippers
• Kalkoen- of kipkruiden
• ½ theelepel kerriepoeder
• 75 gram ongepaneerde kalkoenschnitzel
• Pancoating (webshop)
• 125 gram prei, in ringetjes
• Versgemalen peper
• Zout
Bereidingswijze
Snijd de kalkoen klein met een glad en scherp mes. Reinig mes, handen en plank met heet water. Bestrooi de kalkoen met kruiden. Verwarm de pancoating in een pan en roerbak de kalkoen goudbruin. Voeg alle overig ingrediënten toe, behalve de room. Stoof 20 minuten met een deksel op de pan. Roer de room door de saus. Niet meer verhitten, anders schift het gerecht. Maak op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelpuree en gemengde sla. Tip: vervang kalkoenschnitzel door kalkoenfilet of -reepjes.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.