Kalkoenreepjes
2014-11-11- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijke kalkoenreepjes.
Ingredienten
• 100 gram aardappelschijfjes
• 0,25 dl bouillon
• 25 ml campina kookroom light
• ½ eetlepel gehakte rozemarijn
• 75 gram kalkoenfilet, in reepjes
• ¼ kleine ui
• ¼ theelepel oregano
• Pancoating (webshop)
• ¼ rode paprika
• Zout en peper
Bereidingswijze
Bak de kalkoenreepjes goudbruin in de pancoating. Voeg de in reepjes gesneden ui en in dunne reepjes gesneden paprika toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg hierbij de bouillon en de room. Verwarm de kalkoenreepjes hierin. Voeg oregano toe aan de saus en eventueel zout en peper.. Bak ondertussen de aardappelschijfjes en strooi de rozemarijn erover.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.