Kabeljauw op vlaamse wijze
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kabeljauw met ui, een scheutje azijn en witte wijn en wat kruiden. Heerlijk met aardappels en sperziebonen of met rijst en wokgroenten.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauwfilet
• Pancoating (webshop)
• 1 ui, in ringen
• Takje tijm
• 1 laurierblaadje
• Eetlepel azijn
• Scheutje witte wijn
• Peterselie, gehakt
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Pancoating in de pan doen, de kabeljauw met de uienringen toevoegen, bestrooien met de kruiden, en overgieten met de azijn en de witte wijn. De pan sluiten en de kabeljauw ongeveer 20 minuten laten garen daarna bestrooien met peterselie.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.