Kabeljauw op vlaamse wijze

2014-05-22
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Kabeljauw met ui, een scheutje azijn en witte wijn en wat kruiden. Heerlijk met aardappels en sperziebonen of met rijst en wokgroenten.

Ingredienten


• 100 gram kabeljauwfilet
Pancoating (webshop)
• 1 ui, in ringen
• Takje tijm
• 1 laurierblaadje
• Eetlepel azijn
• Scheutje witte wijn
• Peterselie, gehakt
• Peper
• Zout

Bereidingswijze

Pancoating in de pan doen, de kabeljauw met de uienringen toevoegen, bestrooien met de kruiden, en overgieten met de azijn en de witte wijn. De pan sluiten en de kabeljauw ongeveer 20 minuten laten garen daarna bestrooien met peterselie.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *