Kabeljauw met broccoli en noedels
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Kabeljauw met broccoli en noedels, op smaak gebracht met currypasta, kookroom en sambal. Lekker met een frisse salade.
Ingredienten
• 75 gram kabeljauwfilet, in blokjes
• 100 gram rijstemie
• 125 gram broccoli
• 1 rode ui, kleine partjes
• Pancoating (webshop)
• 25 ml Campina kookroom light
• 25 gramnamjai currypasta
• ½ theelepel sambal oelek
• Sojasaus
Bereidingswijze
Kook de broccoli 5 minuten in ruim kokend water met zout. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Schep de kabeljauw, thaise curry, kookroom en sambal door elkaar en verwarm het mengsel 6-8 minuten in de magnetron op 600 watt. Schep de curry na enkele minuten een keer om. Laat de mie in een vergiet uitlekken. Verhit de pancoating in een wok en roerbak de uipartjes 1-2 minuten. Schep de broccoliroosjes erbij en roerbak ze 2-3 minuten mee. Schep de mie erdoor en verwarm alles al omscheppend tot de mie door en door heet is. Breng op smaak met een scheutje sojasaus. Laat de curry uit de magnetron nog even nagaren en serveer hem met de roergebakken mie.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.