Kabeljauw in folie
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kabeljauw uit de oven met dille, citroen en peterselie. Heerlijk met aardappels en broccoli, maar ook lekker met rijst en wokgroenten.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauw
• citroensap of citroenschijfjes
• 1 eetlepel dille
• 1 eetlepel peterselie
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Scheur aluminiumfolie op maat. Leg daarop de kabeljauw met daarop de kruiden en de (schijfjes) citroen. De folie goed dichtvouwen. Het pakketje 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden zetten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.