Japans vispakketje
2014-05-25- Keuken:Japans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Japans vispakketje uit de oven van zonnevis, chinese kool, taugé, knoflook en een lenteui. Lekker met basmatirijst en wat gewokte groente.
Ingredienten
• 100 gram zonnevis
• Pancoating (webshop)
• ¼ krop chinese kool
• ¾ teentje knoflook
• ¼ bosje lenteui
• 50 gramtaugé
• 1 ½ eetlepel Japanse sojasaus
Bereidingswijze
Grote vellen aluminiumfolie dubbel vouwen en met de matte kant boven leggen. Spray met panspray op de aluminiumfolie. Bak intussen de geperste knoflooktenen en de lenteui in de panspray en voeg daar de dun gesneden chinese kool aan toe, roerbakken voor een paar minuten. Voeg 5 a6 scheuten japanse sojasaus toe en laat even sudderen. (even proeven of er meer bij moet.) Leg de zonnevisfilet op het (ingevette) aluminiumvel, daar bovenop de chinese kool, ui en knoflook en wat van het sojavocht. Handje taugé erop en even met de pepermolen en het zeezout erover voor je ze dicht vouwt. De uiteindes ook goed dicht maken en naar boven buigen.( zodat het vocht in het pakketje blijft ) Ongeveer 20 min in de voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk met basmatirijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.