Italiaanse woksoep
2014-05-17- Keuken:Italiaans
- Menugang:Soep, Voorgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Ingredienten
• 100 gram italiaanse roerbakmix
• ½ teentje knoflook, fijngehakt
• Pancoating (webshop)
• ½ rundvleesbouillontablet
• ¼ pakje tomato frito
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een wok en fruit hierin de knoflook ca. 1 minuut. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak ze ca. 3 minuten mee. Voeg 350 ml kokend water, het bouillontablet en de tomato frito toe en breng alles aan de kook. Breng de woksoep pittig op smaak met peper en zout.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.