Indiase omelet
2014-05-26- Keuken:India
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijk indiase omelet met courgette, ui, tomaat, en een pepertje. Lekker met basmatirijst en een frisse salade van bijvoorbeeld komkommer.
Ingredienten
• 2 eieren
• 100 gramcourgette
• 1 tomaat
• 1 kleine ui
• Pancoating (webshop)
• Magere melk
• 1 mespuntje djinten
• ½ groene spaanse peper of chilipeper
• Peterselie
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Snij het steeltje van de courgette af en schaaf de courgette in plakjes. Snipper de ui klein. Maak de peper schoon en snijd het vruchtvlees klein. Tomaten in plakjes snijden. Pan met pancoating inspuiten, verhitten en de ui en het pepertje zachtjes goudgeel bakken. Voeg de tomaten en de courgettes toe en bak nog 5 minuten. Bestrooi de groenten met zout, peper en djinten. Klop de eieren los in een kom met magere melk en giet dit mengsel over de groenten heen. Laat het eiermengsel stollen en betrooi de omelet met gehakte peterselie. Lekker met basmatirijst en een frisse salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.