IJsberg-tonijnsalade
2014-05-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee, Salades, Tussendoortje, Voorgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Heerlijk tonijnsalade met ijsbergsla, appel, komkommer, champignons, ui en tomaat, en een dressing. Lekker voor de lunch met 2 crackers.
Ingredienten
• 50 gram tonijn op water (uit blik)
• ¼ krop ijsbergsla
• ½ appel
• ¼ komkommer
• 1 ½ tomaat
• 1 ui
• 50 gram champignons
• Kesbeke dressing (webshop)
Bereidingswijze
Snij de ijsbergsla in repen, was deze en maak de sla droog. Snipper de ui. Maak de champignons schoon, schil de appel, was de tomaten en snij alles in stukjes. Snij de komkommer in de lengte doormidden, verwijder het zaad en snijd de komkommer in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en verkruimel deze met een vork. Schep tenslotte alle ingrediënten door elkaar en voeg wat dressing toe. Lekker bij uw cracker!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.