Heldere paddestoelensoep
2014-07-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Heldere paddestoelensoep. Het liefst zo gemengd mogelijk paddestoelen.
Ingredienten
• ½ eetlepel fijngesneden bieslook
• 50 gram gemengde paddestoelen
• 375,00 ml runderbouillon
Bereidingswijze
Snijd de schoongemaakte paddestoelen in reepjes. Spuit Pam in een diepe pan op een hoog vuur. Voeg de paddestoelen toe en bak ze al omscheppende in 2 minuten. Voeg 750 ml water en 2 blokjes runderbouillon toe en breng de soep tegen de kook aan. Draai als de soep bijna kookt het vuur laag en laat het nog 5 minuten met een deksel op de pan staan. Snijd de bieslook fijn. Garneer de soep met de fijngesneden bieslook.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.