Heerlijke tomatensoep
2014-05-26- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijke tomatensoep met bleekselderij en ui. Lekker voor bij de lunch, tussendoor of bij het diner. Ook lekker met stukjes prei.
Ingredienten
• 1 liter tomatensap
• 1 of 2 uien, gesnipperd
• Stronkje bleekselderij
• 1 teentje knoflook
• Basilicum
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Maak een soeppan heet en doe er dan een of twee gesnipperde uien in,eventueel een klein beetje water. Voeg enkele teentjes knoflook toe(geperst). Smoor het geheel even en voeg dan zout, peper,basilicum en wat je verder nog lekker vindt aan kruiden, toe. Daarna de tomatensap erbij gieten. Bleekselderij in schijfjes snijden en toevoegen. Verwarm het geheel goed door.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.