Haricots verts met roergebakken kip
2014-05-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Haricots verts met roergebakken kipfiletreepjes, lekker met rijst en een frisse salade. Marineer de kip voor de afwisseling eens in sojasaus.
Ingredienten
• 100 gram kipfiletreepjes
• 75 gram haricots verts, schoongemaakt
• Pancoating (webshop)
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
• ¾ eetlepel peterselie, fijngehakt
• 1 theelepel gemalen komijn
Bereidingswijze
Kook de haricots verts in water met zout in ca. 4 minuten beetgaar. Laat de boontjes in een vergiet uitlekken. Verhit de pancoating in een wok. Bestrooi de kipreepjes met komijn, zout en peper en roerbak ze samen met de knoflook in ca. 4 minuten bruin en gaar. Voeg de boontjes toe en laat alles goed warm worden. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi het gerecht met peterselie. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.