Ham-kaas omelet
2014-05-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Ham-kaas omelet, lekker met gebakken aardappeltjes en een frisse salade. Gebruik voor extra vulling van de omelet eens tomaat, ui, prei etc.
Ingredienten
• 1 ½ ei
• 12 ½ gram geraspte 20+ kaas
• 12 ½ gram achterham, in fijne reepjes gesneden
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel magere melk
• 1 theelepel kerriepoeder
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Splits de eieren en klop de dooiers romig. Klop peper, zout, kaas, ham, melk en kerriepoeder erdoor. Klop de eiwitten met een snufje zout stijf in een vetvrije kom. Spatel het eidooiermengsel luchtig door de eiwitten. Spray de pancoating in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak de omelet op een hoge stand een halve minuut. Leg een ingevet deksel erop en laat de omelet op een lage stand in 10 minuten gaar worden, wel af en toe keren.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.