Groene kruidensaus
2014-11-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere groene kruidensaus.
Ingredienten
• ¼ eetlepel gehakte bieslook
• ¼ eetlepel gehakte peterselie
• ¼ eetlepel gehakte tuinkers of kervel
• 1½ eetlepel magere yoghurt
• Peper, zout
• ½ sjalotje
Bereidingswijze
Pel het sjalotje en hak ze fijn. Meng ze met peper, zout en de groene tuinkruiden door de yoghurt. (Maak de saus nog groener door er enkele fijngehakte gekookte spinazieblaadjes door te mengen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.