Goulash
2014-09-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een andere kookwijze voor goulash.
Ingredienten
• ¼ bouillonblokje
• 125 gram champignons
• Flinke scheut tomatenketchup (webshop)
• ½ rode paprika
• 100 gram runderpoulet
• Scheut sojasaus
• ½ blik tomatenpuree
• ½ ui
• ¼ theelepel Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Maak eerst de saus klaar: voeg de tomatenpuree, zoetstof, het bouillonblokje, de tomatenketchup en de sojasaus in deze volgorde bij elkaar. Meng dit tot er een sausje ontstaat. We gaan de pan op halve pit voorverwarmen, daarna doen we de runderpoulet in de pan en laten deze aanbruinen (doorroeren). Dan voegen we de rest toe in de volgende volgorde: gesneden ui, gesneden paprika, het sausje, 1 kopje water en de gesneden champignons. Daarna de deksel op de pan plaatsen en 20 minuten laten garen. Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.