Goulash
2014-05-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 3:0 h
Heerlijke goulash met runderreepjes. Deze goulash is na ca. 2.5 uur klaar en is heerlijk met wat zilvervliesrijst en een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram runderreepjes
• 100 gram zilvervliesrijst
• 1 paprika
• 1 ui
• 1 tomaat .
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel tomatenpuree
• Knoflookpoeder
Bereidingswijze
Snij de ui, de tomaat en de paprika in kleine blokjes. Bak de runderreepjes en de ui in de pancoating. Dit 20 min. laten smoren in een gesloten pan. Na 20 min. de tomaat, paprika, knoflookpoeder en tomatenpuree toevoegen. Dit alles in ca. 2 uur goed laten sudderen in een gesloten pan. Serveer met de zilvervliesrijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.