Gevulde paprikasoep
2014-05-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Gevulde paprikasoep met stukjes ham, prei en ui. Heerlijk en makkelijk recept om te maken. Lekker bij een frisse salade.
Ingredienten
• 50 gram achterham
• Pancoating (webshop)
• 2 rode paprika´s
• 1 dunne prei
• 1 ui
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel tomatenpuree
• Bouillon
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Maak de ui schoon en snijd hem klein. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes. Smoor de ui en de paprika zacht in de pancoating en pers het teentje knoflook er boven uit. Voeg de bouillon en de tomatenpuree toe en kook de soep 20 minuten. Pureer de massa in een keukenmachine of met een staafmixer. Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen. Snijd de ham in blokjes. Roer de prei en de ham door de soep en kook de soep nog 5 minuten. Maak de soep op smaak met peper en zout.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.