Gevulde courgette met kwarkdressing
2014-05-30- Keuken:Nederlands
- Menugang:Dressing, Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Gevulde courgette uit de oven, met tartaar, knoflook en oregano. Geserveerd met rijst, gemengd met een heerlijk courgette- ui mengsel.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 100 gram rijst
• ¾ courgette
• Pancoating (webshop)
• 1 teentje knoflook, fijngesneden
• ½ ui, gesnipperd
• 65 ml magere kwark
• 1 theelepel oregano
Bereidingswijze
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.