Gevulde champignons
2014-06-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Gevulde champignons uit de oven met tartaar, ui, knoflook en peterselie. Ook lekker om de tartaar eens te verwisselen voor garnalen.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 8 grote champignons
• 1 kleine gesneden, rode ui
• 1 ½ teentje knoflook
• ½ bosje peterselie
• Een paar druppels citroensap
• Versgemalen peper
• Zout
Bereidingswijze
Champignons schoonmaken, de stelen eruit draaien en deze stelen fijnhakken. Besprenkel de champignons met citroensap en kruid ze met zout en peper. Meng de tartaar met de fijngesneden rode uit, peterselie, knoflook, de fijngehakte champignonstelen zout en peper en eventueel andere kruiden naar smaak. Vul hiermee de champignons, zet deze in een ovenschaal op het rooster van de voorverwarmde oven (ca.220 °C) en bak de champignons in ca. 10 minuten. Als vulling kun je ook garnalen gebruiken met dunne reepjes paprika en fijngesneden peterselie en prei.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.