Gevulde (boeren)omelet
2014-06-02- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Gevulde (boeren) omelet met tomaat, paprika, ui en aardappeltjes. Varieer eens met groente die u nog overheeft, bv sperzieboontjes.
Ingredienten
• 2 losgeklopte eieren, met wat melk of bouillon, peper en zout
• 100 gram in blokjes gesneden (beetgaar) gekookte aardappels
• Pancoating (webshop)
• 2 tomaten, ontveld en in vieren gesneden
• ½ paprika, in halve ringen gesneden
• ½ ui, gesnipperd
• ½ eetlepel gehakte peterselie
• Theelepel basilicum
• Enkele druppels tabasco
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Pancoating in een pan verhitten. Bak de ui zachtjes goudgeel, voeg de paprika toe en laat deze 5 minuten meebakken. Voeg de tomaten , basilicum, aardappels, tabasco, zout en peper toe. Laat het geheel op laag vuur warm staan. Giet de losgeklopte eieren over de groenten, laat de eieren stollen en bestrooi met gehakte peterselie. U kunt ook de omelet apart maken; op de ene helft de vulling leggen en de andere helft eroverheen slaan. Varieer in dit recept met andere (overgebleven) groenten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.