Gestoofde spitskool
2014-07-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een smakelijke gestoofde spitskool.
Ingredienten
• ½ eetlepel kerriepoeder
• ½ teentje knoflook
• Snufje peper
• ½ zakje spitskool
• 100 gram tartaar
• ½ ui
• Snufje zout
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Fruit de kool en de in blokjes gesneden ui samen met de uitgeknepen knoflook in een pan op een laag vuur glazig met Pancoating. Bak in een andere pan de tartaar rul en voeg hieraan de kerriepoeder toe. Voeg het tartaarmengsel aan de kool toe. Smoor het geheel op een laag vuurtje gaar. Schep regelmatig alles om en voeg naar smaak peper en zout toe. Lekker met volkoren macaroni.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.