Gestoofde boerenkool
2014-06-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Gestoofde boerenkool met krieltjes en tartaar. Makkelijk en snel.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 150 gram boerenkool
• 100 gramvoorgegaarde krieltjes
• Pancoating (webshop)
• 125 ml bouillon (van bouillonblokje)
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een ruime hapjespan en rulbak de tartaar op hoog vuur rondom bruin. Neem de tartaar uit de pan. Roerbak de knoflook en boerenkool in het “bakvet” tot de groente geslonken is. Voeg de krieltjes en de bouillon toe en roer de tartaar door de groente. Leg het deksel op de pan en stoof alles in 15-20 minuten gaar. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.