Gestoofde bloemkool met tomaat
2014-06-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 35m
Heerlijk gestoofde bloemkool met tomaat en ui. Lekker bij gebakken krieltjes.
Ingredienten
• 200 gram bloemkool
• 2 tomaten
• 1 ui
• Pancoating (webshop)
• 1 ½ teentje knoflook
• Bouillonpoeder
• Peper
Bereidingswijze
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snipper de ui en pel de knoflook, en snij ze beiden klein. Snij de tomaten in partjes. Fruit de ui en knoflook in de bakspray aan. Voeg daarna de bloemkool met de tomaten toe en een klein beetje water. Laat in ongeveer 20-25 min. gaar smoren. Voeg naar smaak nog wat peper en bouillonpoeder toe.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.