Gestoofde bloemkool met tomaat

2014-06-03
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 35m

Heerlijk gestoofde bloemkool met tomaat en ui. Lekker bij gebakken krieltjes.

Ingredienten


• 200 gram bloemkool
• 2 tomaten
• 1 ui
Pancoating (webshop)
• 1 ½ teentje knoflook
• Bouillonpoeder
• Peper

Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snipper de ui en pel de knoflook, en snij ze beiden klein. Snij de tomaten in partjes. Fruit de ui en knoflook in de bakspray aan. Voeg daarna de bloemkool met de tomaten toe en een klein beetje water. Laat in ongeveer 20-25 min. gaar smoren. Voeg naar smaak nog wat peper en bouillonpoeder toe.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *