Gestoofd kabeljauwhaasje
2014-06-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijk gestoofd kabeljauwhaasje met prei en tomaatjes.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauwhaasje
• Pancoating (webshop)
• 1 dunne prei, in ringen
• 4 trostomaatjes, in plakjes
• 25 ml droge witte wijn
• 1 eetlepel grove mosterd (zonder suiker)
Bereidingswijze
Bestrijk het kabeljauwhaasje met de mosterd. Smelt de pancoating in een hapjespan en bak de vis aan elke kant 1 minuut. Schep de prei en de tomaat door de pancoating en strooi er zout en peper over. Schenk de wijn over de vis. Leg het deksel op de pan en stoof de vis in ca. 10 minuten zachtjes gaar. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelpuree en snijbonen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.