Geroosterde krieltjes met kaas, knoflook en rozemarijn

2014-06-04
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 35m

Krieltjes met kaas, knoflook en rozemarijn uit de oven.

Ingredienten


• 100 gram krieltjes met schil
Pancoating (webshop)
• 30 gram slankie rasp
• 1 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of diepries)
• 1 teentje knoflook
• Gemalen zeezout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220°C. Spray de pancoating in een bakblik en zet dit even in het midden van de oven totdat ze heet is. Boen de aardappels schoon. Pel de knoflook en hak deze fijn. Leg de aardappelen in de pancoating, bestrooi ze rijkelijk met zeezout, voeg knoflook en rozemarijn toe en schep even om. Rooster ze 25 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Keer ze af en toe om. Strooi de laatste 5 minuten de kaasrasp erover en laat dit smelten. Serveer de krieltjes met een groene salade.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *