Geroosterde krieltjes met kaas, knoflook en rozemarijn
2014-06-04- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 35m
Krieltjes met kaas, knoflook en rozemarijn uit de oven.
Ingredienten
• 100 gram krieltjes met schil
• Pancoating (webshop)
• 30 gram slankie rasp
• 1 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of diepries)
• 1 teentje knoflook
• Gemalen zeezout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C. Spray de pancoating in een bakblik en zet dit even in het midden van de oven totdat ze heet is. Boen de aardappels schoon. Pel de knoflook en hak deze fijn. Leg de aardappelen in de pancoating, bestrooi ze rijkelijk met zeezout, voeg knoflook en rozemarijn toe en schep even om. Rooster ze 25 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Keer ze af en toe om. Strooi de laatste 5 minuten de kaasrasp erover en laat dit smelten. Serveer de krieltjes met een groene salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.