Geroosterde garnalen met limoen

2014-06-04
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Lekkere geroosterde garnalen met gekarameliseerde limoen, lekker met courgettesalade.

Ingredienten


• 100 gram rauwe, ongepelde reuzengarnalen ( diepvries)
Pancoating (webshop)
• 2 limoenen
Stevia zoetstof (webshop)
• Versgemalen zwarte peper
• Zeezout

Bereidingswijze

Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzing op de verpakking en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Boen de limoenen schoon, snijd ze elk in 8 smalle partjes en bestuif de snijvlakken met wat zoetstof. Verwarm de grillpan op hoog vuur tot deze goed heet is en er een lichte walm vanaf komt. Spray de garnalen en de limoenschijfjes in met pancoating. Leg de garnalen in de grillpan en rooster ze 3-5 minuten op matig vuur, tot ze niet meer doorschijnend zijn en felroze zijn geworden. Schep de garnalen op een bord en bestrooi met zout en peper. Rooster de limoenschijfjes 2-3 minuten in de grillpan, zodat ze bruin worden(= karameliseren). Verdeel de garnalen en limoenplakjes over twee borden. Lekker met rijst en een courgettesalade.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *