Geroerbakte spinazie op oosterse wijze
2014-06-05- Keuken:Oosters
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 20m
- Gereed: 0m
Weer eens wat anders, geroerbakte spinazie met sojasaus gember en sjalotje.
Ingredienten
• ½ kilo spinazie
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel sojasaus (let op; suikervrij)
• 1 sjalotje
• Stukje gember of gemberpasta
• Sambal
• Zout
Bereidingswijze
Schil het stukje gemberwortel en rasp het fijn. Maak het sjalotje schoon en snijd het klein. Was de spinazie en laat de groente uitlekken. Verwarm de pancoating in een grote wok of braadpan en roerbak hierin de gember, de sjalot en de sambal. Voeg bij gedeelten de spinazie toe tot de groente is geslonken. Roerbak de spinazie in enkele minuten gaar. Giet het vocht af. Maak de groente op smaak met de sojasaus en wat zout. Lekker met gebakken kipfilet en aardappelen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.