Geroerbakte biefstuk
2014-06-05- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijke geroerbakte biefstuk met ui en champignons, ook lekker bij brood.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• 50 gram champignons
• Pancoating (webshop)
• 1 sjalot of kleine ui
• 0,25 dldroge witte wijn
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Maak de sjalot of ui schoon en snijd hem in halve ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de pancoating en roerbak het vlees in enkele minuten bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak snel de sjalot en de champignons in de achtergebleven pancoating. Voeg de wijn toe en schep het mengsel over de biefstuk. Lekker met sperziebonen en pasta.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.