Geroerbakte bief met sperziebonen
2014-08-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere geroerbakte bief met sperziebonen.
Ingredienten
• 100 gram bieflap
• 0,50 dl bouillon
• 200 gram fijne sperziebonen
• ¼ theelepel(s) gemberpoeder (djahe)
• Pancoating (webshop)
• Peper
• Zout
• ½ sinaasappel
Bereidingswijze
Maak de sperziebonen schoon. Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Pers de sinaasappel uit. Snijd het vlees in smalle reepjes en bestrooi het met peper en zout. Verwarm de pancoating in een wok en roerbak hierin het vlees bruin. Schep het vlees uit de pan. Voeg de sperziebonen toe met wat geraspte sinaasappelschil, het sinaasappelsap, het gemberpoeder en de bouillon en laat het geheel in 4-5 minuten gaar worden. Schep het vlees er door en warm het gerecht goed door. Lekker met (kriel) aardappelen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.