Gepofte aardappel met vulling
2014-07-05- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekkere gepofte aardappel met vulling.
Ingredienten
• 25 gram 20+ kaas
• 1 aardappel
• 100 gram champignons
• 1 teentje knoflook
• Kruiden naar smaak
• Peper
• Zout
• 75 gram tartaar
• 1 ui
Bereidingswijze
Aardappel niet schillen, schoonmaken en gaatjes in prikken met een vork. Een beetje cookingspray erop spuiten en losjes afdekken met plasticfolie. In 3 minuten poffen in de magnetron, controleer met vork of de aardappel gaar is. Ondertussen tartaar in pan met cookingspray bakken, voeg hier de in stukjes gesneden ui aan toe en bak mee. Voeg nu de champignos toe en bak dit alles lekker bruin. Maak op smaak met de knolfook, peper, zout en kruiden (b.v. cayennepeper of tijm en provencaalse kruiden). Doe dit mengsel in de warme gepofte aardappel en bestrooi het met de kaas(eventueel nog heel even in de magnetron om de kaas te smelten. Serveer met b.v. sla.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.