Gemberkip met oesterzwammen
2014-12-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een verrukkelijk recept: Gemberkip met oesterzwammen.
Ingredienten
• ½ groene paprika
• 100 gram kipfilet
• 1½ teentje(s) knoflook
• 2 lente-uitjes, fijngehakt
• ½ eetlepel maggi
• ½ doosje oesterzwammen
• 15 gram verse basilicum, fijgehakt
• 2,50 verse gember, in reepjes
• 7,50 gram verse korianderblaadjes
• Stevia zoetstof (webshop)
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Verhit de Pancoating in een wok en roerbak de knoflook en gember 1 minuut. Voeg de kip in porties toe en roerbak op hoog vuur tot de kip gaar is. Voeg de lente-ui en de Maggi toe en roerbak nog 1 minuut. Schep enkele druppels zoetstof en de oesterzwammen er door. Schep alles goed om en laat 2 minuten garen. Strooi er de gesneden paprika, verse koriander en basilicum over en serveer met rijst. Lekker met een salade met een yoghurtdressing. Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.