Gemarineerde vis
2014-08-30- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 15m
- Gereed: 0m
Lekker en gezond, gemarineerde vis!
Ingredienten
• ½ eetlepel citroensap
• ½ gedroogd chilipepertje
• ½ theelepel geelwortel (kurkuma)
• ½ gemalen komijn (djinten)
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Stukje gember van ca. 2 cm of gemberpasta
• 100 gram visfilet
• Zout
Bereidingswijze
Verkruimel het pepertje, schil de gember en rasp het stukje fijn. Meng dit door elkaar. Pers de knoflook er boven uit en mix er de komijn, de geelwortel, het citroensap en wat zout door. Wrijf de stukken vis hiermee in en laat de vis afgedekt in de koelkast minstens 1 uur marineren. Warm de grill voor. Leg de vis in een ovenvaste schaal en spuit er een beetje pancoating over. Laat de vis onder de hete grill in ca. 12-15 minuten gaar worden. Lekker met broccoli en gebakken rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.