Gehaktschotel
2014-10-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een heerlijke variant gehaktschotel.
Ingredienten
• 100 gram champignons
• ¼ eetlepel(s) drinkbouillon
• ½ snufje kerriepoeder
• ½ rode paprika
• ½ mespunt(jes) sambal oelek
• 100 gram tartaar
• 100 gram tauge
• ½ ui
• 1 eetlepel(s) water
• 100 gram witte kool
Bereidingswijze
Ui pellen en snipperen, paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Tauge wassen en droog deppen, witte kool snijden en de champignons in plakjes snijden. Halve eetlepel drinkbouillon en 2 eetlepels water in een pan warm maken en de tartaar toevoegen. Ui en paprika toevoegen, dan na ongeveer 5 minuten de tauge en witte kool toevoegen. Hierover wat kerriepoeder strooien en alles goed doorroeren. Als laatste de sambal en champignons toevoegen en dit geheel ongeveer 15 minuten laten smoren. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.