Gegrilde vis

2014-06-08
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 0m

Gegrilde vis uit de oven met Provençaalse kruiden, heerlijk met salade.

Ingredienten


• 100 gram witvis
• 1 ½ theelepel Provençaalse kruiden
• ½ teentje knoflook
Pancoating (webshop)
• Peper
• Zout

Bereidingswijze

Maak een mengsel van de pancoating, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook, peper en zout. Bestrijk hiermee de vis en laat dit 1 uur in de koelkast intrekken. Warm de grill of barbecue voor en grill de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *