Gegrilde vis
2014-06-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 0m
Gegrilde vis uit de oven met Provençaalse kruiden, heerlijk met salade.
Ingredienten
• 100 gram witvis
• 1 ½ theelepel Provençaalse kruiden
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Maak een mengsel van de pancoating, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook, peper en zout. Bestrijk hiermee de vis en laat dit 1 uur in de koelkast intrekken. Warm de grill of barbecue voor en grill de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.