Gegrilde tonijn
2014-06-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 20m
- Gereed: 0m
Heerlijk gegrilde tonijn met kruiden, lekker met aardappelpuree en broccoli.
Ingredienten
• 100 gram tonijn
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel tomatenketchup (webshop)
• 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
• Teentje knoflook
• 1 uitje
• zout
• Peper
Bereidingswijze
Hak het uitje en de knoflook fijn. Bak het uitje in pancoating op een laag vuur goudbruin (3-4 min) Voeg na 2 min. de knoflook toe. Voeg de tomatenketchup toe en bak het geheel al roerende 2 min. Laten afkoelen. Meng het koude tomatenmengsel met de bieslook, zout, peper, en cayennepeper. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Bespray de tonijn met een beetje pancoating en laat de tonijn op of onder de grill aan beide kanten bruin en rose van binnen worden, 2 tot 3 min aan iedere kant. Bestrooi de vis met een beetje zout. Serveer er eventueel aardappelpuree en broccoli bij
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.