Gebakken witte kool
2014-06-09- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Snel en gezond gerecht, gebakken witte kool, lekker voor ´s avonds bij het diner.
Ingredienten
• 200 gram witte kool
• 1 prei
• 1 stengel selderij
• 1 grote ui of een streng bosuitjes
• Pancoating (webshop)
• ½ teentje knoflook
• Citroensap
• ½ spaanse peper
Bereidingswijze
Witte kool en prei snijden en daarna wassen. Selderij eerst wassen en daarna snijden. Ui, knoflook en Spaanse peper snijden. Ui, knoflook en Spaanse peper even aanbakken in de wok of pan. Daarna de kool toevoegen. Sprenkel hier wat citroensap overheen. De kool beetgaar bakken. Daarna de prei, selderij en garnalen toevoegen. Het geheel ca. 5 minuten laten doorbakken. Indien nodig een eetlepel drinkbouillon toevoegen. Op smaak maken met een snufje zout.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.