Gebakken tomaatjes met ham

2014-06-09
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Heerlijk voor op je cracker, gebakken ham, met tomaat en basilicum.

Ingredienten


• 50 gram achterham
• 2 crackers
• 2 stevige, rijpe tomaten
Pancoating (webshop)
• ½ eetlepel verse basilicum, fijngehakt
• Eventueel zout
• Versgemalen peper

Bereidingswijze

Was de tomaten en halveer ze. Verwarm pancoating in een koekenpan en bak de plakken achterham (in gedeelten) snel aan beide kanten bruin. Leg de plakken ham op twee (warme) borden. Verwarm nog wat pancoating in dezelfde koekenpan en leg de tomaten met de snijkant naar beneden erin. Bak de tomaten 2 minuten op hoog vuur, keer ze en bak de andere kant ook 2 minuten. Leg de tomaten op de plakken ham en bestrooi het geheel met basilicum en wat zout en peper. Serveer met 2 crackers. Variaties: Vervang de ham eens door plakjes gebraden kipfilet.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *