Gazpacho
2014-06-11- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Heerlijke Gazpacho groentesalade met tomatensaus, lekker voor tijdens de lunch!
Ingredienten
• ½ groene paprika
• ½ rode paprika
• ½ komkommer
• ½ rode ui, gesnipperd
• ½ teentje knoflook
• 1 ½ tomaat
• 4.5 dltomatensap
• Beetje Stevia zoetstof (webshop)
• Witte wijnazijn
• Zout en peper uit de molen
Bereidingswijze
Hak de ui, tomaat, komkommer en paprika fijn. Meng dit samen met de knoflook in een grote kom. Roer de tomatensap, zoetstof, zout, peper en azijn door elkaar, goed roeren, en voeg dit bij de gehakte groentes. Zet in de koelkast. Koud serveren bij crackers, eventueel ingesmeerd met een beetje knoflook en tomaat.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.