Garnalensalade
2014-05-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Salades
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Heerlijke garnalensalade met prei, bleekselderij en paprika. Lekker voor de lunch!
Ingredienten
• 100 gram garnalen
• 1 rode paprika
• 1 stengel bleekselderij
• 1 prei
• 1 eetlepel tomatenketchup (webshop)
• ½ eetlepel droge sherry
• Eetlepel verse peterselie, fijn gehakt
• Snufje paprikapoeder
• 0,50 snufje zout en peper
Bereidingswijze
Let op: hoeveelheid garnalen aanpassen al naar gelang dit als lunch, voorafje of hoofdgerecht wordt genuttigd. Maak de prei schoon en snij het witte en lichtgele gedeelte ervan in zeer fijne ringen. Was de bleekselderij en snipper deze. Was de paprika, verwijder de steelaanzet, zaadlijsten en zaden en snij de paprika in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten met de garnalen. Voor de saus: 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel droge sherry, zout, peper, paprikapoeder en peterselie mengen. Lekker bij uw cracker!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.