Ganda ham met fruitcarpaccio
2014-11-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 1:15 h
Een heerlijke fruitige ganda ham met fruitcarpaccio.
Ingredienten
• ½ appel
• Eventueel verse munt
• ½ kiwi
• ¼ meloen (geen suikermeloen)
• 50 gram rookvlees
Bereidingswijze
Laat het rookvlees op kamertemperatuur komen. Maak het fruit schoon en snijd met behulp van een snijmachine of een kaasschaaf dunne plakjes van de meloen, kiwi en appel. Leg het fruit om en om, dakpansgewijs op de borden en maak in het midden een rozet van de ham. Garneer het geheel eventueel met een takje munt.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.