Frisse rucolasalade
2014-06-16- Keuken:Nederlands
- Menugang:Salades
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Heerlijk bij een -op de gril gebakken- biefstukje: frisse rucolasalade met appel en citroendressing.
Ingredienten
• 1 appel (Jonagold of Golden Delicious)
• 2 eetlepels Balsamico azijn
• ½ citroen
• 1 zak gemende sla met rucola
• 2 theelepels grove mosterd (Doesburgse)
• Snufje zout
Bereidingswijze
Maak de dressing door het sap van ½ citroen, 2 eetlepels Balsamico azijn, twee theelepels grove mosterd en een snufje zout goed los te kloppen zodat het een gladde massa wordt. Schil de appel en snij hem ik kleine stukjes. Doe de zak gemende sla (gewassen) in een ruime schaal en giet de dressing eroverheen. Meng het geheel goed. Voeg de appel toe en meng alles nu even voorzichtig door elkaar. Heerlijk voor bij een, op de gril gebakken, biefstukje. Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.