Foe Yong Hai
2014-06-17- Keuken:Chinees
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekkere Foe Yong Hai met saus van tomatenpuree en met zilvervliesrijst.
Ingredienten
• 2 eieren, losgeklopt met wat kruiden naar smaak
• 100 gram champignons, in plakjes
• 100 gram prei, in ringetjes
• ½ rode paprika, in stukjes
• 3 eetlepels tomatenpuree
• ½ ui, in stukjes
• 1 teentje knoflook
• 1 theelepel sambal
• Pancoating (webshop)
• Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Fruit de ui en knoflook in Pancoating. Voeg de rode paprika, preiringen en champignons toe. Klop de eieren los en voeg kruiden naar smaak toe. Giet dit over het groentemengsel. Houd het vuur op een lage stand en draai de omelet pas om als de bovenkant droog is. Maak hierbij een saus van de tomatenpuree, sambal en wat zoetstof. Lekker met zilvervliesrijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.